English visitors: This site is completely in Macedonian language. Za da mozhete da gi chitate tekstovite, instalirajte kirilichna poddrshka (Win 98, 2000, ME ili ponov OS).

Кирилични фонтови - Cyrilic Fonts

Добредојдовте на сајтот за поддршка на GoodBytes. Овој сајт треба да Ви пружи бесплатна поддршка во вид на download на кирилични и латинични фонтови, како и совети од слична природа. Автор на страницата е Зоран Сталевски, програмер со долгогодишно искуство во visual програмирањето и развојот на Object-Oriented апликации под Windows. Чувствувајте се слободни да ми се обратите со секаков коментар, прашање или сугестија во врска со овој сајт или неговата содржина.

Download:

Fonts

Items

Total

Кирилични 42 4.5 MB
Латинични 6 0.6 MB


    РџРѕРІРµСњРµ информации РІРѕ РІСЂСЃРєР° СЃРѕ авторот Рё неговите проекти СњРµ најдете РЅР° страницата "информации".

    РЎРѕ прашања Рё информации, јавувајте СЃРµ РЅР° zoranlevski@yahoo.com.

Во овој сајт ќе најдете голема колекција од кирилични и латинични фонтови.
     Кириличните фонтови СЃРµ изработени РѕРґ македонски (аматери Рё професионалци) дизајнери.
     Латиничните фонтови СЃРµ фонтови СЃРѕ вградена кирилична поддршка РєРѕРё стандардно СЃРµ добиваат СЃРѕ Windows или Office, Р° неколку РѕРґ РЅРёРІ Рё СЃРѕ латинична верзија РѕРґ кириличните Р±СѓРєРІРё.

Избор:
Фонт Големина
MAC C Swiss 95 kB
MAC C Times 177 kB


    Р‘есплатната поддршка СЃРѕ фонтови РЅРµ Рµ СЃРѕ цел РґР° РіРё повреди авторските права РЅР° почитуваните дизајнери, туку напротив, РґР° РёРј РїРѕРјРѕРіРЅРµ РЅР° корисниците РґР° направат колекција РѕРґ фонтови РєРѕРё СњРµ РіРё користат Р·Р° непрофитни цели.

    РђРІС‚РѕСЂРѕС‚ РЅР° страницата СЃРµ оградува РѕРґ секакви несакани последици настанати РѕРґ употребата РЅР° фонтовите.


Vesnik.Com - Besplatni oglasi od Makedonija

Дома Кирилични фонтови Латинични фонтови Повеќејазична поддршка GoodBytes
сите права резервирани